Základní škola Dolní Měcholupy

Rozvojové aktivity ZŠ - Tvoříme společně

4.září 2019  |   Projekty  |  
Od 1. 11. 2016 realizuje naše škola projekt Tvoříme společně z výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování (šablony pro ZŠ) v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání (OP VVV) v celkové výši 451 597,- Kč.

Projekt je zaměřen na podporu extrakurikulárních aktivit, spolupráci s rodiči žáků a osobnostně profesní rozvoj pedagogů.

Žáci mají i v tomto školním roce možnost přihlásit se a navštěvovat čtenářský klub pro 1.-3.roč., který formou volnočasové aktivity vede k rozvoji čtenářské gramotnosti žáků.

Dále se mohou žáci přihlásit do klubu zábavné logiky a deskových her pro 3.-5.roč., který povede k rozvoji logického a strategického myšlení žáků.

Velmi důležitou oblastí v projektu je doučování žáků. Pro žáky 1.-2. roč. a 3.-5. roč. jsou určeny hodiny na doučování v předmětech český jazyk, matematika a anglický jazyk.

Součástí projektu jsou i odborně zaměřená tematická setkávání a spolupráce s rodiči žáků s cílem poskytnout rodičům informace spojené s konkrétními tématy.

Sdílení zkušeností pedagogů z různých škol prostřednictvím vzájemných návštěv umožní úzkou spolupráci mezi školami a zvyšování kvality každodenní práce pedagogů při vzdělávání a výchově žáků.

Cílem dalších aktivit je podpořit profesní růst pedagogických pracovníků účastí na odborných seminářích, workshopech a dalších vzdělávacích akcích zaměřených na rozvoj dovedností, znalostí, kompetencí a využívání efektivních vyučovacích metod.

Věříme, že v souladu s názvem projektu se nám i nadále podaří prostřednictvím uvedených aktivit společně vytvořit úspěch v dalším rozvoji znalostí a dovedností našich žáků.

V příloze najdete podrobné informace k aktivitám, aktivity začínáme realizovat v týdnu od 2. 10. 2017 pro žáky naší školy.

Třídní paní učitelky rozdají vašim dětem přihlášky, kde v případě zájmu vyberete jednu aktivitu.

Pokud bude volná kapacita klubu nebo doučování, může žák docházet i na více aktivit.

Pro žáka, který je na doučování nebo klub přihlášen, je docházka povinná a jeho nepřítomnost musí být zákonným zástupcem žáka omluvena.

Doučování a klub je poskytován zdarma.

Aktuality
Zveřejněno: 17.8.2020
Změna čísla účtu - jídelna

Vážení rodiče,

rádi bychom Vás informovali, že došlo ke změně čísla účtu k platbě stravného. Prosíme zrušení trvalých příkazů na původním účtu.

NOVÉ ČÍSLO ÚČTU pro platbu stravy: 203 168 0028 / 6000

Děkujeme.

Zveřejněno: 25.3.2020
Zrušení trvalých příkazů - jídelna
Vážení rodiče,

rádi bychom Vás požádali o zrušení Vašich trvalých příkazů na účet školní jídelny. Současně s tím prosíme o odhlášení obědů na měsíc duben.

Děkujeme Vám za spolupráci a přejeme všem pevné zdraví. ZŠ Kutnohorská
Zveřejněno: 13.3.2020
Zrušení pronájmu sportovní haly

Vážení nájemníci,

vzhledem k aktuálnímu nouzovému stavu na území ČR jsme nuceni zrušit veškeré pronájmy sportovní haly, a to s účinností od pátku 13. 3. 2020 6:00 hodin do odvolání.

Děkujeme za pochopení.
ZŠ Kutnohorská

Zveřejněno: 25.9.2019
Změna dodavatele stravování
Vážení rodiče, od 30. 9. 2019 dochází ke změně dodavatele školního stravování. Novým dodavatelem bude SSPV Vinohrady s.r.o.
Kalendář akcí

Dnes je 8. července 2024
a svátek má Nora.

Tento web zpracovává pouze nezbytné (technické a relační) cookies, jejichž zpracování nepodléhá souhlasu.