Základní škola Dolní Měcholupy

ŠvP Rumburk - den 4.

 
30.května 2024  |   4.B  |   Drahoslava Holbová  |  

Čtvrteční program jsme přizpůsobili únavě po středečním výletu. Udělali jsme si čtvrtek tzv. "na pohodu". Dopoledne jsme luštili další šifry a hráli postřehové a kooperační hry. 

Odpoledne jsme se zúčastnili orientačního běhu. Závodili jsme v tříčlenných skupinách v rámci ročníků. Byl pro nás připraven 3 a půl kilometrový okruh s deseti různými stanovišti. Byla to pro nás další výzva, protože jsme se zatím s podobným typem aktivity nesetkali. Nicméně - závod jsme zvládli na výbornou. Všechny naše týmy se vrátily do "tábora" a navíc s sebou přinesly spoustu bodů za splněné úkoly!  Za odměnu jsme si koupili pizzu. 

Zbytek dne jsme si užívali podle svého. Využili jsme frisbee, hráli jsme fotbal, stavěli stavby z písku nebo jen tak odpočívali. 

Během čtvrteční noci jsme však přidali ještě jeden zážitek do sbírky. Zatímco my jsme spokojeně oddychovali v postýlkách, venku (v okolí areálu a v blízkém lesíku) se pro nás připravovala noční stezka odvahy. Ve 23:00 nás paní učitelky vzbudily, my jsme se oblekli, vzali si baterky a ve 2 - 3 členných týmech se  odvážně a statečně vydali vstříc nočnímu lesnímu dobrodružství. Stezku jsme zvládli úplně všichni! I když jsme se v některých úsecích trošku báli, nevzdali jsme to!

Teď už jsme znovu v postýlkách a plni nových zážitků a zkušeností se snažíme znovu usnout!

3.B

Aktuality
Zveřejněno: 17.8.2020
Změna čísla účtu - jídelna

Vážení rodiče,

rádi bychom Vás informovali, že došlo ke změně čísla účtu k platbě stravného. Prosíme zrušení trvalých příkazů na původním účtu.

NOVÉ ČÍSLO ÚČTU pro platbu stravy: 203 168 0028 / 6000

Děkujeme.

Zveřejněno: 25.3.2020
Zrušení trvalých příkazů - jídelna
Vážení rodiče,

rádi bychom Vás požádali o zrušení Vašich trvalých příkazů na účet školní jídelny. Současně s tím prosíme o odhlášení obědů na měsíc duben.

Děkujeme Vám za spolupráci a přejeme všem pevné zdraví. ZŠ Kutnohorská
Zveřejněno: 13.3.2020
Zrušení pronájmu sportovní haly

Vážení nájemníci,

vzhledem k aktuálnímu nouzovému stavu na území ČR jsme nuceni zrušit veškeré pronájmy sportovní haly, a to s účinností od pátku 13. 3. 2020 6:00 hodin do odvolání.

Děkujeme za pochopení.
ZŠ Kutnohorská

Zveřejněno: 25.9.2019
Změna dodavatele stravování
Vážení rodiče, od 30. 9. 2019 dochází ke změně dodavatele školního stravování. Novým dodavatelem bude SSPV Vinohrady s.r.o.
Kalendář akcí

Dnes je 18. října 2024
a svátek má Lukáš.

Tento web zpracovává pouze nezbytné (technické a relační) cookies, jejichž zpracování nepodléhá souhlasu.